Pelastetaan ilmasto lapsillemme!

Nyt on viimeinen hetki estää ilmastonmuutoksen karkaaminen käsistä. Muuten elämä maapallolla voi olla suuressa vaarassa jo meidän lastemme elinaikana.

Meidän on vielä mahdollista hillitä ilmastonmuutosta, ja päästöjen vähentämiseen on olemassa monia keinoja. Nyt vaaditaan poliittista rohkeutta ryhtyä toimiin, joilla turvataan seuraavan sukupolven tulevaisuus.

Me Ilmastovanhemmat olemme tavallisia isiä, äitejä, isovanhempia, kummeja ja lasten läheisiä. Me olemme saaneet tarpeeksemme suomalaispoliitikkojen vastuuttomuudesta. Vaadimme, että päättäjät alkavat heti paiskia töitä ilmastokriisin pysäyttämiseksi. Aiomme pitää meteliä ja painostaa poliitikkoja sekä valtakunnallisella että kuntatasolla, kunnes he ryhtyvät todellisiin tekoihin.

Olemme valmiita tekemään oman osuutemme, mutta ilmastokriisin hillitsemistä ei enää voi jättää vain yksilöiden vastuulle. Jotta katastrofin pysäyttäminen olisi mahdollista, koko yhteiskuntaa täytyy muuttaa. On nykypäättäjien vastuulla pelastaa lapsillemme maailma, jossa heidän on vielä mahdollista elää turvassa, toteuttaa haaveitaan ja tulla itse vanhemmiksi.

Auta meitä saamaan lasten ääni kuuluviin. Tutustu toimintaamme ja liity joukkoomme!

Ilmastoherätys-flashmob

Ilmastoherätys-flashmob