Jäsenelle

Jäsenmaksun maksaminen

Olethan liittynyt yhdistyksen jäseneksi täällä? Jäsenmaksu on 10 € tavallisilta jäseniltä ja 50 € kannatusjäseniltä. Sen voi  maksaa tilille FI80 1237 3000 1333 11. Käytä maksaessasi viitenumeroa 1012 (tavallinen jäsen) tai 1232 (kannatusjäsen).

Ilmastovanhemmat rahoittaa toimintansa jäsenmaksuilla; muuta varallisuutta yhdistyksellä ei ole. Jäsenmaksujen avulla voimme mm. painattaa esitteitä ja osallistua erilaisiin tempauksiin. Vaikka et ehtisi itse mukaan päättäjiä lobbaamaan tai muuhun toimintaan, voit jäsenmaksun avulla tukea kampanjointiamme. Suuri kiitos tuestasi!

Sähköpostilistat

Ilmastovanhempien Jäsenet-sähköpostilista on avoinna vain jäsenille. Uudet jäsenet lisätään listalle automaattisesti, mutta jos viestiä ei jostain syystä kuulu, lähetä sähköpostia osoitteeseen jasenrekisteri (at) ilmastovanhemmat.fi.

Ilmastovanhemmilla on lisäksi kaikille avoin uutiskirjelista, jonka kautta myös ei-jäsenet voivat saada tietoa yhdistyksen toiminnasta. Listalle voi liittyä täyttämällä tämän lomakkeen.

Jos et ole saanut postia Ilmastovanhemmista pitkään aikaan, jäsenrekisterissämme oleva sähköpostiosoitteesi on kenties vanhentunut. Lähetä uudet yhteystietosi osoitteeseen jasenrekisteri (at) ilmastovanhemmat.fi.

Toimintaryhmät

Vaikka ilmastonmuutosuutiset ahdistavat, toiminta Ilmastovanhemmissa on hauskaa. Tule mukaan! Tehtävää löytyy leipomisesta lobbaamiseen, ja kaikki vapaaehtoistyö on meille yhtä arvokasta. Olemme organisoineet toimintamme kolmeen eri toimintaryhmään. Valitse omasi ja ilmoittaudu mukaan!

  1. Pääkaupunkiseudun toimintaryhmä: ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen jasenrekisteri (at) ilmastovanhemmat.fi
  2. Viestintä: ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tiedotus (at) ilmastovanhemmat.fi
  3. Lobbaus & politiikka:ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen puheenjohtaja (at) ilmastovanhemmat.fi

Toivokerho

Syksyllä 2016 aloitti Helsingissä Ilmastovanhempien kuukausittain kokoontuva Toivokerho, joka pyrkii tarjoamaan turvallisen ja sallivan ympäristön ilmastonmuutoksen herättämien tuntemusten pohtimiseen yhdessä toisten kanssa. Kerhossa myös etsitään toivoa välillä toivottomalta tuntuvaan maailmantilanteeseen.

Toivokerho on kaikille avoin. Kokoontumisista tiedotetaan Ilmastovanhempien tapahtumakalenterissa ja Facebookissa. Tarkempia tietoja voi myös kysellä osoitteesta tiedotus (at) ilmastovanhemmat.fi.

Nimen ja yhteystietojen muutokset

Jos nimi- tai yhteystietosi ovat muuttuneet, ilmoita uudet tietosi osoitteeseen jasenrekisteri (at) ilmastovanhemmat.fi. Kiitos!

Yhdistyksestä eroaminen

Jos haluat erota yhdistyksen jäsenyydestä, ilmoita siitä osoitteeseen jasenrekisteri (at) ilmastovanhemmat.fi.

 

Ilmastovanhemmat Roihuvuori-päivillä.

Ilmastovanhemmat Roihuvuori-päivillä.