Ilmastoaiheinen kirjoituskilpailu nuorille

Ilmastovanhemmat ja Luonto-Liitto julistavat ilmastoaiheisen kirjoituskilpailun 12-17 -vuotiaille nuorille.

Kilpailuun voi lähettää suomenkielisiä, ennen julkaisemattomia tekstejä. Osallistua voi sekä kotoa että koulusta käsin. Kilpailutekstit tulee palauttaa 24.10.2014 mennessä. Kirjoitusten aiheet sekä tarkat palautusohjeet löydät sivun alalaidasta.

Kilpailussa on kaksi sarjaa: 12-14 -vuotiaat sekä 15-17 -vuotiaat. Kummassakin sarjassa valitaan yksi voittaja sekä kaksi kunniamaininnan saajaa. Sarjojen voittajat saavat 100 euron suuruisen rahapalkinnon ja kunniamaininnan saaneet palkitaan Luonto-Liiton lehden vuosikerralla. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yllätyspalkintoja.

Sarjansa voittaneet kirjoitukset julkaistaan Nuorten Luonto -lehdessä ammattimaisesti kuvitettuina. Sekä voittaneet että kunniamaininnan saaneet tekstit julkaistaan Ilmastovanhempien sekä Luonto-Liiton nettisivuilla.

Tuomaristoon kuuluvat teatterintekijä ja kirjailija Laura Gustafsson, sarjakuvataiteilija Kaisa Leka ja ilmastotutkija sekä lastenkirjailija Mikko Lensu.

Mikko Lensu

Mikko Lensu

Laura Gustafsson

Laura Gustafsson

Kaisa Leka

Kaisa Leka

Toivotamme inspiraatiota ja kirjoittamisen iloa!

PS: Lue myös blogikirjoitus siitä, minkä vuoksi Ilmastovanhemmat ja Luonto-Liitto päättivät tämän kirjoituskilpailun järjestää.

Kategoria(t): Ajankohtaista. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.